Hur lägger jag maxbud

Hej,

Vad innebär det att accepterat pris ej är uppnått? Är accepterat pris hemligt? Innebär det att säljaren ändå kan välja att sälja till mig fast jag inte lagt accepterat pris?
Jag undrar också hur jag lägger in ett maxbud. Hittar inte funktionen.
Går auktionen ut exakt klockslag el förlängs den om bud kommer in?

Mvh Anna

Kommentarer

• Hej Anna
    Acceptpriset är ett pris som du som köpare aldrig ser i belopp, men du ser
    i rött eller grön text om det är eller inte är uppnått. Skulle auktionen sluta
    utan bud som nått acceptpriset går varan tillbaka till säljaren som får bestämma om varan skall läggas ut på nytt eller hämtas åter.
    För att lägga ett maxbud klickar du bara i rutan till vänster om SEK och fyller i det
    belopp som du vill lägga. Systemet bjuder sedan upp till din nivå mot eventuella andra budgivare eller acceptpriset.
    Om någon lägger bud när det är mindre än en minut kvar förlängs auktionen med tre minuter
    Bukowskis
  • Förklara gärna det med maxpris lite mer. Såg inget att "klicka på" till vänster om EUR. Är det så att om det aktuella budet (som någon annan angett) är exempelvis 160 EUR och jag anger 220 EUR och så höjer jag budet till 180 EUR. Skulle någon annan sedan ange 200 EUR så slår mitt maxpris automatiskt till och höjer till 220 EUR?

• Absolut

Rutan till vänster om valutan är där du skriver in ditt belopp som du vill bjuda
    ovanpå budet tillkommer köparprovision och serviceavgift.
    Det bud som du skriver in är då ditt maxbud. Systemet kommer att höja med
    en intervall mot andra bud som kommer in. Detta gör att du kan syssla med annat
    än att sitta och bevaka och höja intervall för intervall.
    Mats Åkerberg