Nytt konto/inloggning

Hej,
Eftersom jag inte hade med mitt bankkontonummer till Bukowskis i Malmö, vid inlämningen i dag, av 5 fl. vin till Systembolagets dryckesauktion i okt. föreslog er man där att jag skulle gå in på er hemsida och logga in med min mejladress. Detta fungerar inte – jag får upp följande meddelande när jag försöker aktivera mitt konto:
Ogiltig aktiveringslänk
Vad god och kontrollera att länken i registreringsmailet motsvarar adressen uppe i webbläsaren. Om du redan har aktiverat ditt konto, prova att logga in istället.
Vore bra om jag kan få er hjälp med detta ärende snarast.
Vänligen
Claes Håkansson, c.g.h@telia.com