Gammalt konto hos er

Hej. Det verkar som om jag har ett gammalt konto hos er för när jag försökte skapa ett nytt konto fick jag information om att mitt personnummer redan var upptaget. Det är i så fall kopplat till en inaktuell e-postadress så jag ksn inte använda det och inte heller avsluta kontot för att kunna skapa ett nytt. Eventuellt kan det vara så att jag försökt för många gånger. Kan ni hjälpa mig? Pia Andersson
Pia Andersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Pia

Det kan vi, kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon
    så uppdaterar vi dina uppgifter.
    Vi behöver ditt personnummer och båda epostadresserna
    gamla samt nya
    info@bukowskis.com