Bevakning av speciella objekt?

Hej! Kan man lägga in en bevakning på en speciell vara tex Carl Malmsten Guldheden sängram?

Kommentarer

  • Hej Patrik, tack för mailet.
    Det kan du göra.
    Logga in på ditt Bukowskiskonto på vår hemsida.
    Klicka på onlineauktioner och välj samtliga kategorier.
    Fyll i din sökning och klicka på förstoringsglaset. Du får nu upp föremål
    eller text att det just nu inte finns något föremål som matchar din sökning.
    Klicka sedan på Spara Sökning så kommer du få mail om ett sådant föremål dyker upp.
    Lycka till
    Kundservice
    Mats
    Mats Åkerberg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.